Monday, June 9, 2014

Coret-coret...

tak tau la kemane pegi kerajinan nak update blog...awal tahun sampai la may hari tu mmg bulan yang busy tuk orang2 yang kerja macam bidang aku ni...takla busy mane macam menteri tp kerja tu ade je la...jalankan tanggungjawab yang sepatutnya...


sejak dah ade anak 2 life aku sentiasa full...takde makne nak tido disiang hari kalau cuti tu...even weekend pun...semua mak2 pun same je aku rase...lagi la dengan takde pembantu kat rumah...semua kena buat sendiri...kadang2 rase cam jadi lipas kudung kat umah...walau penat tp puas hati...


Amani dah 3 tahun...tak sangka die yang dulu pendiam sekarang mmg totally 360' different...last year lagi dh hantar die kat taska...then awal tahun hari tu dh start playschool...dah mmg nmpk 'girl' sgt dh... dah jadi kakak pun...


Amina jarang aku story kat sini sbb sejak bersalinkan die lupe password...amina ni mmg totally lain dari kakak die...sangat la lasak mmg mampu buat orang geleng kepala...kalau keluar ramai yg tegur ingat boy...kadang2 kite marah kakak die die blh tolong sambung marah kakak die siap ngan tangan2 warning kakak die...kelakar pun ade...dah dapat kaki ni lagi la...berjalan tak berhenti...


tahun ni jugak rezeki kami sekeluarga Allah murahkan...Alhamdulillah kami dah dapat beli rumah sendiri....cukupla untuk kami sekeluarga berteduh...insyaallah dalam waktu terdekat dapat masuk dh rumah kami...moga rezeki yang kami dapat diberkati dan cukup untuk kami sekeluarga...amin



1 comment:

EL MARIACHI said...

rezeki...rumah pun dah dekat ofis...